Award winnaar 2024
Award winnaar 2024 — Award winnaar 2024 — Award winnaar 2024 —
In de categorie Best Dine & Drink Concept >125 guests is 1NUL8 Basement in Rotterdam uitgroepen tot winnaar. Het restaurant is van horecaondernemers Fabian Loveriks en Floris van der Sluis. De jury is enthousiast: "1NUL8 Basement ticks all the boxes voor zowel dining als drinking, en dat maakt deze zaak tot de absolute winnaar!" In dit artikel lees je het juryrapport.
Juryteam Best New Dine & Drink >125 guests
- Chong Chu - horecaondernemer (o.a. Foodhallen en The Joint)
- Ron Simpson - Skybox, The Avocado Show
Jury rapport
Food & Beverage
"Wat hebben we hier heerlijk gegeten! Van klassiekers met een twist tot originele smaakcombinaties; alles is even lekker. Erg leuk dat ze extra beleving toevoegen aan tafel, van de guacamole tot het flamberen. Dat maakte het feestje compleet. Ook de drankjes waren ronduit top met een goed verhaal, mooie presentatie, glaswerk en uitzonderlijke smaken. Goed om te zien dat ze serieus werk maken van de drankkaart: mooie wijnen, heerlijke en gebalanceerde cocktails, passende garnering en last but not least een centrale plek voor de bar. Zo stralen ze uit dat naast dining ook drinking een prominente rol speelt in de zaak. En dat werkt, want gasten gaan ook echt lekker zitten aan de bar voor een drankje voor of na het diner. Zowel het eten als de drank waren helemaal on point!"
DESIGN
"Hier is duidelijk goed nagedacht over het design. De afdaling naar de zaak is al veelbelovend. Binnen worden we niet teleurgesteld. De inrichting straalt stijl, warmte, licht en luxe uit. We zien zowel klassieke als funky elementen terug, leuk gedaan! De combi van de lange, golvende bar en de lage tafels geeft een heel toffe dynamiek. Echte eyecatchers vonden we de ronde ramen en de lamp met de naam van de zaak boven de bar, leuk en origineel! Ook aan de toiletten, vloeren en seating is veel aandacht besteed. Het totaalplaatje van deze zaak klopt als een bus!"
Bekijk de video met geluid
Bekijk de video met geluid
SFEER & SERVICE
"We hopen van harte dat andere gasten dezelfde service krijgen als wij. Die was in één woord waanzinnig! Het personeel was ontspannen en kundig. Personeel wordt gestimuleerd om eigen input te leveren. Fijn, want zo’n beleid komt de betrokkenheid, kwaliteit en teamspirit alleen maar ten goede. Medewerkers staan hier duidelijk om carrière te maken en switchen geregeld van de ene naar de andere zaak. Handig voor de eigenaren én voor hen, want zo doen ze extra veel ervaring op."
ONDERNEMERSCHAP
"Mooi om te zien hoe de ondernemers het imperium gestaag uitbouwen. Elke zaak is onmiskenbaar 1NUL8, maar heeft een eigen karakter. Het getuigt van lef dat ze niet per se aan één succesformule vasthouden, maar de locatie en het pand laten bepalen wat voor type zaak er komt. Het design, F&B-aanbod, de sfeer en de service zijn állemaal klasse. 1NUL8 Basement ticks all the boxes voor zowel dining als drinking, en dat maakt deze zaak tot de absolute winnaar!"
Bezoek een van onze specials
-
Mamma Mia Brunch
ZIng, Dans, Beleef en Geniet op 26 januari
-
Sushi Wednesday
Alle signature sushirollen voor slechts €12,50 - elke woensdag bij 1NUL8 Basement
-
Thursday Cocktail Night
Elke donderdag cocktails voor €10, heerlijke gerechten en de juiste beats van onze DJ
-
Bekijk alle 1NUL8 Events
Bij een van de drie 1NUL8 zaken is er altijd een goede keuze
Entree Magazine
Over de categorie Best Dine & Drink Concept >125 guests
Bij de genomineerden kan de gast terecht voor zowel food als drinks en is de hele avond een energieke vibe voelbaar. Bij het winnende concept kloppen de voor- en achterkant en zorgen onder andere f&b-aanbod, design en sfeer voor een avond waar je na een lange werkdag behoefte aan hebt! In de zaak is ruimte voor meer dan 125 gasten.
Lees het artikel op Entree Magazine
Lees het artikel op Entree Magazine
Lees wie de 5 genomineerden waren in 2024
Lees wie de 5 genomineerden waren in 2024
ENTREE MAGAZINE VERTELT:
OVER 1NUL8 BASEMENT
Fabian Loveriks en Floris van der Sluis openden vorig jaar september hun nieuwste zaak 1NUL8 Basement in hartje Rotterdam. De ondernemers toverden hun voormalige restaurant Vandal om tot een moderne cocktailbar en restaurant. Dennis Koeslag verzorgde het interieur en haalde inspiratie uit het omliggende water. Zo is 1NUL8 Basement gehuld in groen-grijs-beige-tinten en bevat het tapijt de welving van golven. Midden in de zaak vind je een grote 3D-geprinte bar met diezelfde golven.
Artiest Laura Hersée maakte de muurschilderingen. “De tafels en stoelen zijn gemaakt in tinten van verweerd hout, en de banken en fauteuils zijn bekleed met zachte stoffen”, zegt Koeslag. Alles heeft een breezy en homy feel. Alsof je in een toffe hotelbar in Zuid-Frankrijk zit, en dan ook nog met een fantastische keuken.”